Portfolio

 

 

Hieronder vind je een overzicht van de opdrachten die wij, sinds de oprichting van de Meermakers in maart 2013 hebben uitgevoerd dan wel aan het uitvoeren zijn:

 

 

 

Talent- en leiderschapsontwikkeling:

Voor een grote beursgenoteerde multinational richten we een wereldwijde Talent Management systematiek in. Deze opdracht realiseren we in samenwerking met het gerenommeerde HR-bureau RaymakersvandenBruggen.

 

Procesbegeleiding:

Voor een van de grootste retailers van Nederland hebben we de samenwerking met een van zijn leveranciers geoptimaliseerd.

 

Lezingen, workshops en masterclasses:

  • Wij geven workshops over NLP voor een aantal HR interim bureaus tijdens netwerkbijeenkomsten met HR (interim) specialisten.
  • Dit najaar spreken wij op een congres voor lijnmanagers over Talent Management, samen met o.a. Marc Lammers en Leen Zevenbergen.
  • Komend voorjaar verzorgen wij een Masterclass Talent Management voor HR professionals in samenwerking met XpertHR, een label van Reed Business.
  • Een paar keer per jaar verzorgen wij gastcolleges aan de Hanze Hogeschool Groningen, Instituut voor Bedrijfskunde - afdeling HRM.

 

Trainingen:

  • Open-inschrijving training ‘Meer maken met Mindmapping’
  • Open-inschrijving training ‘Programmeer jezelf voor succes’

 

Coaching: 

Wij zijn succesvol met Oplossingsgerichte Coaching en Brief Therapy. Kenmerkend voor onze stijl is dat de aandacht vooral uitgaat naar de oplossing. Wat werkt werkt!

 

Human Resources Management:

Op dit moment begeleiden wij een Amerikaans bedrijf in de reisbranche dat zich op de Nederlandse markt aan het vestigen is. Onze focus ligt hierbij op HR-advies en het harmoniseren van de arbeidsvoorwaarden met het moederbedrijf.