Events

EventsDe Meermakers organiseren workshops en trainingen die open staan voor een breed publiek. Denk hierbij aan korte middag- of avondprogramma's waarin je in een paar uur helemaal up to speed bent met interessante onderwerpen en bruikbare technieken. Daarnaast worden we regelmatig gevraagd om voor specifieke doelgroepen een workshop of lezing te verzorgen en zijn we verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen als gastdocent voor de richting HRM.

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker voor jouw evenement of zoek je een leuke workshop die bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst of een teamdag helemaal afmaakt? Bel of mail ons dan.

Klik hieronder voor actuele informatie over de evenementen waarop de Meermakers binnenkort in actie komen.

 

Workshop ‘Programmeer jezelf voor succes in 2018!’

 • Wat is het?

  Je hebt het goede voornemen om je goede voornemens echt waar te maken dit jaar. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je eind 2018 terug kunt kijken en kan zeggen: ‘mission accomplished!’?

  De Meermakers - Make it happen

  Tijdens de workshop ‘Programmeer jezelf voor succes’ leer je in een middag hoe je écht meer kunt maken van je goede voornemens. Winnen start met beginnen! Niet ooit, maar NU dus!

   

 • Wanneer

  Vrijdag 9 februari 2018*, van 14.30 tot 17.00 uur. We sluiten de middag af met een borrel.

   

 • Locatie

  Utrecht
  Gebouw ‘de Alchemist’, tweede verdieping
  Koningin Wilhelminalaan 8 te Utrecht (gratis parkeren)

   

 • Investering

  Slechts € 45,00 (excl. BTW). Dat is natuurlijk spotgoedkoop als je bedenkt wat het je oplevert! Laat je (facturatie)gegevens achter in de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

 • Inschrijven

  Niet ooit, maar NU! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om je in te schrijven.

   

*) Afhankelijk van het aantal inschrijvingen organiseren we een 2e sessie.