Events

EventsDe Meermakers organiseren workshops en trainingen die open staan voor een breed publiek. Denk hierbij aan korte middag- of avondprogramma's waarin je in een paar uur helemaal up to speed bent met interessante onderwerpen en bruikbare technieken. Daarnaast worden we regelmatig gevraagd om voor specifieke doelgroepen een workshop of lezing te verzorgen en zijn we verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen als gastdocent voor de richting HRM.

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker voor jouw evenement of zoek je een leuke workshop die bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst of een teamdag helemaal afmaakt? Bel of mail ons dan.

Klik hieronder voor actuele informatie over de evenementen waarop de Meermakers binnenkort in actie komen.

 
 

3 Juli 2015: Zit 1e rang bij de Grand Départ - Le Tour!

 

De Meermakers - Grand Depart

De Tour de France is voor veel mensen het moment dat de zomervakantie begonnen is. Je denkt dan aan beelden van fietsers in de zon met het mooie Frankrijk op de achtergrond. Als je de Tour zelf wil meemaken dan moet je vaak in Frankrijk zijn, maar dit jaar wordt het je wel heel makkelijk gemaakt met de Grand Départ in Utrecht op 4 juli. Als echte wielerfan, of vakantie-fan natuurlijk, wil je daar zeker bij zijn. En dat kan! Het kantoor van De Meermakers ligt namelijk precies aan de route en vanuit ons raam kijken we uit op de wielrenners. Mais oui!

We nodigen je van harte uit om vanuit ons kantoor onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van dit bijzondere evenement. Het programma ziet er als volgt uit: s‘ Morgens komen de renners al voorbij tijdens de trainingen. Vanaf 12.00  is er de reclame karavaan met toeters en bellen. De officiële tijdrit is tussen 14.00 en 16.00 waarbij de renners maar liefst 2 x voorbij ons kantoor razen. Binnen is alles te volgen op een groot scherm.

Er is beperkt ruimte dus wees er snel bij want…vol is vol!  Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden!

Na aanmelding informeren we je over het reisadvies en tijden. Voor meer informatie over het hele tour programma kijk dan op de officiële site van de Tour de France Utrecht.

 

 

Nieuwsbrief

Altijd direct geïnformeerd met onze kostenloze nieuwsbrief! Meld je nu aan!


Ontvang HTML?